Voorbereidingen!
Door: Rianne
Blijf op de hoogte en volg Rianne
27 Oktober 2006 | Nederland, Leeuwarden
Hallo Allemaal,
De weken vliegen voorbij, in die weken gebeurd er natuurlijk veel! Daarom een nieuw bericht om jullie bij te kletsen!
Inmiddels heb ik alle vaccinaties gehad, 4 prikken.. Erg fijn! Allemaal kleine regeldingen zijn gedaan.. Gesprekken gehad op school en mailen met twee meiden die nu in Parimaribo zitten! Daar hebben wij ook veel aan!
Marloes en ik verheugen ons er al helemaal op! En genieten nu natuurlijk dubbelop nu wij nog hier in Nederland zijn! Dat zullen we straks toch even moeten missen!
Liefs, Rianne x x x
Liefs, Rianne x x x
09 November 2006 - 15:08
Gertia:
Lieve rianne,
he wat spannend allemaal zeg, maar wel een echte uitdaging, leuk! Ik zou zo zeggen geniet er lekker van, pas goed op jezelf en laat zo af en toe wel even een berichtje achter!
Liefs Gertia