GEBOEKT! - Reisverslag uit Leeuwarden, Nederland van Rianne Gerkes - WaarBenJij.nu GEBOEKT! - Reisverslag uit Leeuwarden, Nederland van Rianne Gerkes - WaarBenJij.nu

GEBOEKT!

Door: Rianne

Blijf op de hoogte en volg Rianne

08 December 2006 | Nederland, Leeuwarden

Eindelijk was het dan zover! We hebben de ticket geboekt naar Suriname.. T komt nu ook wel snel dichterbij.. Spannend!
Hieronder de dagen en tijden dat ik ga:

Heenreis Zondag 11 Februari:
Vertrek: 07:40 uur vanuit Amsterdam.
Aankomst: 13:30 uur in Paramaribo!

Terugreis Zondag 20/ Maandag 21 Mei:
Vertrek: 15:15 uur vanuit Paramaribo.(20)
Aankomst: 05:30 uur in Amsterdam (21)

Dus, tijd om de agenda erbij te pakken! :p
Ook visum is geregeld, daar hebben we even een gezellig dagje A'dam van gemaakt! Helemaal Super.. Zat net even te denken, tsjee.. Nog 43 dagen en we vertrekken! Marloes stond vrijdag al te shaken op Schiphol, ja.. We waren even verdwaald.! Maar goed, t komt nu wel dichtbij he (mam)!? :) Maar goed, ik ben nog lang niet weg!
Tot mijn volgende bericht!

Liefs, Rianne

• 09 December 2006 - 11:28

Flore:

Het komt inderdaad nu wel erg dichtbij. Bah bah. Dirk gaat 5 feb weg en jullie 11. Niks aan! Maar wel super tof voor jullie!!! Ik zal ook proberen de sites wat bij te houden...ben ik nooit zo goed in ;-)....

Nou meis geniet van het gevoel dat je bijna vertrekt. En we gaan nog zeker wijntjes drinken..

Kus....

• 09 December 2006 - 21:05

Jorien:

Erg leuk dat jij en Marloes naar Suriname gaan!

Echt top!

Ik hoop dat jullie het naar je zin hebben en geniet ervan!

Ik zal je site regelmatig bezoeken als je in Suriname zit ;)

xxx Jorien

• 09 December 2006 - 21:20

Sig:

He lieverd van me... Ik zit nu op dit moment bij jou in Ljouwert!! Ik ben verplicht om even op je site te kijken.. Wederom staan er weer allleen maar positieve berichtjes op, zal ik de boel maar eens even gaan opruien?? Hahah neej hoor, ik zal je goed in het snotje houden.. En ik hoop dat je zo af en toe eens aan me denkt daar in het verre land!! Ik ben gek op je meissie..

Doei en dikke smakkerd mij..

PS: ook een kleine smakkerd van je VRIENDIN!!!
    sig

• 10 December 2006 - 12:02

M@rleen :

Hee meissie,
    Echt wel gaaf dat jullie nu geboekt hebben :D Nu wordt het helemaal echt!! Het gaat wel snel en ik ga je echt wel missen.
    Maar we gaan allemaal een fantastische tijd tegemoet, echt héél gaaf en spannend!! Tot vnvnd misschien?!
    Dikke KuSs Marleen x x

• 10 December 2006 - 12:08

M@rleen :

PS: Ik hoop dat ik vrij krijg.. Want moet jullie wel uit zwaaien natuurlijk ;)

• 10 December 2006 - 12:46

Gertia:

He rianne, wat spannend allemaal het komt nu inderdaad steeds dichter bij. Ik wens je heel erg veel plezier meid en kijk uit naar je volgende bericht! haha vind het namelijk wel erg leuk om zo op deze manier op de hoogte te blijven van alles!
    He meid tot horens
    Liefs Gertia

• 16 December 2006 - 18:27

Alice:

SUCCES,
    xxx

• 28 December 2006 - 19:06

Alice:

Nou meid, morgen nog even naar Amsterdam voor je werkvisum en dan kunnen we langzaam aan de koffers inpakken he.....Begint nu wel erg spannend te worden he!!!
    Liefs mam

• 28 December 2006 - 19:06

Janine:

Hey Zussie,

Ik vind het echt heel leuk dat je naar Suriname gaat. Vooral nu het zo dichtbij komt... en je bijna alles geregeld hebt hiervoor.

De komende weken gaan we het nog eventjes héél gezellig maken ;)

Zal je wel heel erg gaan missen.. :(

Dikke kus van je ZUS

• 03 Januari 2007 - 14:03

Suzanne:

Hey Rietje,

Regelmatig kijk ik nu al eens op de site, maar straks komt het echt nieuws erop. Ik dacht zal ook maar is ff een berichtje plaatsen.

Het is nog een kleine maand, en dan gaan jullie echt vertrekken.

Ik wens jullie heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeel plezier in Suriname!!! Geniet ervan.

Liefs Suzanne xxx

• 05 Januari 2007 - 10:09

Romkje Sietske :

hey Rianne,

leuke site,
    ik zal zeker eens even kijken hoe het gaat allemaal... alvast heel veel succes en het is(uit ervaring) een geweldig super avontuur.. ik zou zo weer naar't buitenland willen!!

Dikke tut romkje sietske

• 15 Januari 2007 - 18:45

Je Medepassagier..:P:

Ja, ja ik zie ja aftellen op je MSN- naam.. Na tcoh nog wat strubbelingen m.b.t stageplaats komt het toch wel op zijn pootjes terecht..
    Ik heb die foto's bekeken van het s Lands Hospital.. Ziet er goed uit..!!!
    Na de verhalen van Nynke wordt het steeds meer werkelijkheid en begin jij ook steeds enthausiaster te worden!!!
    Je hebt inmiddels je pet al gekocht voor daro!! staat je zeker goed!!

Nou ik spreek u snel weer!!!

KUSJE