Nog 5 dagen! - Reisverslag uit Smilde, Nederland van Rianne Gerkes - WaarBenJij.nu Nog 5 dagen! - Reisverslag uit Smilde, Nederland van Rianne Gerkes - WaarBenJij.nu

Nog 5 dagen!

Door: Rianne

Blijf op de hoogte en volg Rianne

05 Februari 2007 | Nederland, Smilde

Oeii, spannend! Het is gewoon nog maar 5 dagen en ik lig heerlijk in mijn hangmat in de zon! Jaja, want het is op dit moment 28 graden in Paramaribo! Lekker genieten dus..

Even bijkletsen! Ik heb mijn laatste tentamen van de opleiding gehaald, voor mij dus geen Medex & SWE meer! HOERAA.. Daarnaast ook mijn derde assessment gehaald! Alleen dit is al een feestje waard!

En die heeft gisteren plaatsgevonden, ik heb echt een hele leuke dag gehad met veeeel mensen! Superr, dank jullie wel! Met dit in mijn achterhoofd kan ik zeker wel een aantal weken vooruit..

Voor dit moment is dit ook mijn laatste berichtje vanuit Nederland! Zaterdagnacht vertrek ik samen met mijn ouders, zus & vriend en natuurlijk mijzelf niet te vergeten naar Schiphol! Daar nog even wat ronddwalen, voordat ik voor 12 uur lang aan mijn kleine stoeltje vastgeketend zit! Daar verheug ik mij echt op..! Haha..

Dus hou vooral deze site in de gaten, plaats veel berichtjes.. Dan blijf ik ook op de hoogte van alle gebeurtenissen hiero!

Tot de volgende keer maar weer,
Liefs, x x Rianne

• 05 Februari 2007 - 17:58

Je Zus:

De tijd vliegt echt heel hard. Ik kan me nog herinneren dat je zei dat je graag stage wilde lopen in Suriname en komend weekend ga je al weg.

Hoe lang we elkaar niet zullen gaan zien, weet ik nu ook nog niet, maar dat het lang is dat weet ik wel.

Natuurlijk houd ik jouw waarbenjij.nu in de gaten en als jij dat met de mijne doet, moet het helemaal goedkomen.

Het feestje gisteren (04-02-2007) was inderdaad supergezellig!! :) :) :)
    Al je dierbaren heb je nog voor het laatst kunnen zien, tja en daar moet je het dan mee doen de komende maanden.

En dan zaterdagnacht je nog eventjes het land uitschoppen ;)
    Nee hoor, zo zijn we natuurlijk niet...

Héél veel plezier de komende 3 maanden in Sranan! (heb al wat opgestoken van je Sranan Tongo) ;)

Hele dikke smakkerd van je zus

Oftewel in het spaans: muchos bissos

• 05 Februari 2007 - 18:35

Je Zus:

Denk ik lekker in het spaans iets te melden, spel ik het verkeerd. Bij deze dus nog een keer.

MUCHOS BESOS!!

• 05 Februari 2007 - 21:23

M@rleen:

Hee meissie,
    Niet te geloven dat je a.s. zondag al met Marloes weggaat.. echt wel spannend en ja je ook echt wel missen :D Ik heb een super tijd met je gehad in Oosterwolde, nu gaan we weer allebei ons eigen weg en dat is ook wel even slikken. Zo makkelijk even bellen of smsen een mailtje of een warme chocomel ;) Met deze mooie herinneringen moet ik het de komende maanden even doen ;) Ik ga aan je denken meis.. Zet m op, je bent een TOPPER!!
    Dikke KuSs Marleen

• 06 Februari 2007 - 07:49

Rianne:

Hey rianne,

wat vliegt de tijd toch snel man! za.nacht al weg! hey succes daar en heel veel plezier. Geniet eert u ontvliet, tijd schiet voorbij. Het word vast een super tijd!

liefs romkje sietske

• 06 Februari 2007 - 08:49

Gertia:

Lieve Rianne,

wat een leuk berichtje en ja nu komt het inderdaad heel erg dichtbij. wauw en nog zo warm op paramaribo, super lekker ja! en wat goed dat al je toetsen en gesprekken goed zijn verlopen, ben trots op je nadat je er zo erg tegenop zag, klasse!
    He meid geniet er van en doe aub voorzichtig aan, maar dat zal vast wel goed komen. Heel erg veel succes en geniet van de vlucht wel goed vasthouden he, haha
    He meid het allerbeste en zal nog vaak op je site komen en even een bericht voor je achterlaten.

Liefs knuffel Gertia

• 06 Februari 2007 - 18:13

Anne-Marie:

Hai, hai!!

Wow!!Zaterdag weg! Super man!!Heel veel plezier!! En maak er een geweldige tijd van met Marloes!
    Lekker genieten daar en have fun!!
    Zal zeker kijkjes nemen op je site!
    Liefs Anne-Marie

• 10 Februari 2007 - 13:42

Janine:

Hey zussie,

We hebben de laatste week samen gehad. Snifsnif!! De eerstkomende tijd krijg je dus geen gekookte witlof à la Janine. :):):) Vannacht brengen we je naar Schiphol, dus dan gaan we voor een half jaar afscheid nemen van elkaar. Best wel lang eigenlijk...

Natuurlijk gaan we elkaar op de hoogte houden via onze waarbenjij.nu-tjes. Als jij morgen lekker in je hagmatje ;) ligt daarzo, dan zitten wij nog lekker in het kikkerlandje in de kou.

We blijven aan je denken.....pap, mam en ik!!

• 11 Februari 2007 - 18:26

Paps:

Ik heb voor de lezer je vertrektijd even geplaatst. Toch een vertraging van 9 uur en 7 minuten.

Schiphol plaatselijke tijd zondag 11 februari 2007 19:19.

Datum Schema Vlucht Luchthaven Status Actueel
    11/02 07:40 MP 0663 Paramaribo Departed 16:47
    Maatschappij Hal Balie Gate Type
    Martinair Holland 3 20 G09 763

• 12 Februari 2007 - 16:11

Rolf:

heey gerkes heel veel plezier daar in suriname en kijk uit voor die dikke negers met die grote..... haha xxx rolf

• 12 Februari 2007 - 18:57

Anja:

Hey lieverd.

En hoe is het daar in dat warme land? Vast een hele spannende belevenis en ook veel om op dit moment te doen. Ik hou je in de gaten, dus dat je het even weet.
    Veel plezier en doe voorzichtig!!!

Ik hou van je.

Kus Anja

• 13 Februari 2007 - 09:42

Gertia:

He lieve Rianne, hoe is het daar in het verre en warme Suriname en is het er mooi en zoals verwacht? Hoe is je vlucht en alles gegaan? He meid geniet ervan en hoop snel weer iets van je te horen. Doe je rustig aan denk aan je!

Liefs Gertia